Passie voor het slagersambacht, met vooruitstrevende ambities

Wij zijn sinds 20 november 2014 de trotse eigenaren van deze geweldige zaak in het gezellige winkelcentrum Castellum.
Voorheen was dit Slagerij de Ploeg.

Gelderblom Slagerij & Partyservice Houten is een ambachtelijke slagerij met een centrale worstmakerij. Wij leveren een ruim assortiment aan specialiteiten en ambachtelijke producten. In de slagerij vind je een keur aan dagverse maaltijdcomponenten, gegrilde specialiteiten, topkwaliteit rundvlees en o.a. maïskip en scharrelhoen.

Tevens bieden wij een groot aanbod in partyservice en catering met bezorging op locatie. Van salades, lunches en hapjes tot grote warme en koude buffetten. Kortom, voor slagerij, catering & partyservice zijn wij het juiste adres.

Wij streven naar perfectie en bieden klantvriendelijkheid, kwaliteit, innovatie, service & gemak. Bij ons ben je geen nummer, maar een uitdaging. De uitdaging is om jouw verwachtingen te overtreffen!

Klik hier voor onze ingrediëntenverantwoording.

Heb je nog andere vragen of wensen, dan horen wij dat graag. Kom gerust eens langs in onze winkel, bel ons of stuur een mail en wij zullen je niet teleurstellen. Wil je een offerte aanvragen, dan kan dat ook via de mail. Wij bedienen je graag naar al jouw wensen.

Graag tot ziens bij Gelderblom Slagerij & Partyservice Houten!

WhatsApp Image 2019-11-14 at 15.25.01.jpeg