![]() Gelderblom Houten |
Ook voor een geslaagde BBQ bent u bij Slagerij Gelderblom aan het goede adres. Wij adviseren u graag met het kiezen van de juiste stukken vlees. Ook hier kunnen wij het u makkelijk maken en een BBQ assortiment op maat aanbieden en u compleet ontzorgen. Aan alles is gedacht, zelfs aan stokbrood en natuurlijk overheerlijke sauzen. En wilt u het eens helemaal anders doen of bent u een doorgewinterde BBQ fanaat? Bij Slagerij Gelderblom kunt u ook terecht voor eersteklas BBQ specialiteiten als picanha, bavette of lamsracks.
Het is geen geheim meer dat in de winter een sparerib net zo goed smaakt als in de zomer. Daarom is het concept van de winterbarbecue op het moment heel geliefd. Als het buiten kouder wordt, kan iedereen zich opwarmen om de hete barbecue. Genieten van heerlijk gegrilde specialiteiten maakt de wintermaanden veel beter. Wij staan het hele jaar klaar om u te voorzien van barbecuespecialiteiten en supplementen.
Allergenen of dieet informatie? Vraag ernaar in de winkel.
Visliefhebber? Wij hebben diverse visspiezen in ons assortiment.
Kent u ons duurzame en plasticvrij wegwerpservies al?
quality "meatlover" pakket |
Spareribs |
BBQ chicken spies |
Black Angus burger |
Grill steak |
Porc belly stick |
Vanaf 4 personen |
quality "de luxe" pakket |
Kipsaté spiesen |
Beef steak |
Toscaanse spies |
Black Angus burger |
Varkenshaas brochette |
Vanaf 4 personen |
quality "gelderblom" pakket |
Kipsaté spiesen |
Verse hamburger |
Kipfilet gemarineerd |
"Special van de slager" |
Vanaf 4 personen |
quality "kids" |
Hamburger |
BBQ worst |
Kipsaté |
quality "premium" pakket |
Biefstukspies |
Italiaanse kipdijspies |
Varkenshaas brochette |
Quality BBQ-burger |
Quality BBQ-worst |
Saus naar keuze |
Stokbrood met kruidenboter |
Rundvleessalade |
Salade van het huis |
Vanaf 4 personen |
quality "exclusief" pakket |
Quality bbq spies |
Black Angus burger |
Luxe kipspies |
Beef roast steak |
Luxe varkenshaasspies |
Rundvleessalade |
Aardappelsalade |
Salade van het huis |
Saus naar keuze |
Divers brood met diverse toppings |
Vanaf 4 personen |
quality "family" pakket |
40 kipsaté spiesen |
12 kip op stok spiesen |
12 varkenshaas medaillonspies |
12 filetlapjes gemarineerd |
12 hamburgers |
12 biefstukspiesen |
12 kipshaslicks |
Aardappel- en rundvleessalade |
Stokbrood met kruidenboter |
Knoflook-, bbq- en satésaus |
Geschikt voor minimaal 20 personen |
quality "compleet" pakket |
Rundvleessalade |
Aardappelsalade |
Salade van het huis |
Brood met kruidenboter |
Saus naar keuze |
Vanaf 4 personen |
Op zoek naar een leuk idee voor een bedrijfsuitje of -feestje? Bij ons kunt u in overleg een mooi pakket samenstellen voor een gezellige bedrijfsbarbecue of netwerkbarbecue. Ideaal, want het enige wat u hoeft te doen is bestellen en betalen!
Wij stellen in overleg met u een pakket samen, zo heeft u altijd een barbecue op maat. Wij regelen alles van A tot Z, we hebben zelfs de mogelijkheid tot een heuse bbq-kok! Met deze afbakservice hoeft u dus alleen nog maar te genieten. Ook borden, bestek, bezorgen, opruimen en schoonmaken nemen wij voor onze rekening. Zo bent u geheel ontzorgd. En dat is allemaal mogelijk voor ieder budget met de beste kwaliteit.
Neem gerust eens contact met ons op voor de mogelijkheden.
Flat iron steak - sucade
Picanha - staartstuk
Tomahwak steak - ribeye met lang bot
Tri-tip - liesstuk
Brisket - runderborst
Boston butt - schouder/nek
Porc belly - varkensbuik
Kippompoen- hele kip zonder been
Quality Pork-rackDe meesten mensen hebben weleens van een lamsrack gehoord, maar deze heb je natuurlijk ook van het varken. Het gaat hier om het ribgedeelte dat uitgesneden wordt met extra lange ribbeentjes. Een varkensrack is ook een uitstekende keuze voor op de BBQ. IngrediëntenOlijfolie stap 1Smeer de pork-rack in met olie en bestrooi het met wat zout. Maak een kruidenmengsel van basilicum, peterselie, knoflook, tijm en peper en smeer de pork-rack hier mee in stap 2Bereidt een barbecue voor met indirecte hitte en een temperatuur van 140ºC. stap 3Leg het daarna op de BBQ met de vetkap omlaag en plaats een braadslede onder het vlees. Zorg dat de uitstekende botjes niet verbranden door ze in aluminiumfolie te wikkelen stap 4Sluit de deksel tot het vlees een kerntemperatuur bereikt heeft van 62ºC. Regelmatig insmeren met wat olie/ boter geeft een lekker krokant korstje. |
Voor het gebruik van cookies zijn wij verplicht om toestemming te vragen. Cookies verbeteren de prestaties en functionaliteit van onze website. Door op de ‘Ja, ik accepteer cookies’ button te klikken, wordt het plaatsen van deze cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring geaccepteerd.