Hapjes en voorgerechten
Voor uw feestavond, lunch, brunch, diner of andere feestelijke gelegenheid kunnen wij diverse hapjes en voorgerechten leveren. Hieronder ziet u een overzicht van de hapjes en voorgerechten die wij kunnen leveren. Heeft u speciale wensen? Laat het ons gerust weten.
Amuse tapashapjes
Verkrijgbaar vanaf 24 hapjes.
Heerlijke tapashapjes op een schaal, zoals hapjes op een lepel, als spiesje of in cupjes. Zo kunt u denken aan meloen met Italiaanse rauwe ham of kipspiesjes.
De samenstelling van de hapjes geschiedt in overleg.
Daarnaast hebben wij ook verschillende heerlijke amuse glaasje voor € 1,95 per stuk.

De lekkerste hapjes
Hapjes verkrijgbaar vanaf 20 stuks.
Gelderblom hapjes; diverse stukjes kaas en worst | per stuk | € 0,79 |
Luxe hapjes; o.a. gevulde eitjes, ham-bieslookrolletjes, rookvlees met ei, ham-asperge, gevulde tomaat | per stuk | € 1,20 |
Gemengde hapjes; een gemengd assortiment van Gelderblom hapjes en luxe hapjes | per stuk | € 0,89 |
TIP! Partypan: warmhoudpan met diverse lekkernijen, zoals grillworst, spare ribs, gehaktballetjes en kipkluifjes (hapjes vanaf 80 stuks en pan gratis in bruikleen). |
per hapje |
€ 0,89 |
NIEUW! Wij vullen de partypan voor u met heerlijke beenham, even opwarmen en u kunt lekker smullen. |
per pan |
€ 99,00 |
NIEUW! Wij kunnen ook diverse kaasplankjes met binnen- of buitenlandse kaasjes maken.
NIEUW! Informeer naar ons tapas assortiment, vanaf 10 personen.
Voorgerechten naar eigen recept
Een kleine greep uit onze voorgerechten.
Carpaccio tapenade: gemalen biefstuk met pijnboompitjes, parmesan en rucola sla |
per portie |
€ 4,95 |
Rundercarpaccio van de kogel: vers, met de hand gesneden. Inclusief pijnboompitjes, dressing en parmezaanze kaas |
per portie |
€ 4,95 |
Rundercarpaccio van de haas: vers, met de hand gesneden. Inclusief pijnboompitjes, dressing en parmezaanze kaas |
per portie |
€ 6,95 |
Zalmcarpaccio: flinterdun gesneden zalm, met gemengde sla en mosterd-dille dressing | per portie | € 6,95 |
Paté du Chef: roompaté uit eigen patébakkerij met toast of stokbrood | per portie | € 3,95 |
Garnalen cocktail: Hollandse garnalen in whiskey-cocktail saus | per portie | € 6,95 |
Vitello tonnato: dun gesneden kalfsfricandeau met tonijn-mayonaise uit eigen keuken | per portie | € 6,95 |
Alle voorgerechten kunnen uitgebreid worden met stokbrood en kruidenboter.